NAPOLITANO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Napolitano. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 19:54 Snelle levering en lekker eten
18 feb 2024 om 22:41 Het is lekker en goed ze krijgen van mij en dikke 10
17 feb 2024 om 18:54 Pizza was slap en niet echt warm had nu voor voor de tweede keer besteld maar de volgende keer maar weer Borger of Stadskanaal
11 feb 2024 om 19:20 Eten was zo als gewoonlijk super lekker wat ook gewoon de standaard is van deze Pizzaria je zult niks vinden wat je totaal niet lekker vind voor iedereen wat wils en eten altijd van topkwaliteit
11 feb 2024 om 11:34 Het eten kwam erg laat en was lauw vorige keren was het prima maar nu was het zeer matig vooral de kapsalon viel enorm tegen!!!
8 feb 2024 om 8:57 het was goed te eten maar had lieve in de pasta de echte spekjes gezien die miste ik verder goed
1 jan 2024 om 18:10 Pizza heel mager belegd, geen aardappelen bij de schotel. Geen waar voor zoveel geld helaas!
30 dec 2023 om 19:45 Wij bestelden schotels. In eerste instantie ontbrak er iets, dit kan gebeuren, en dit werd snel nabezorgd met als extra een blikje drinken als excuus, netjes! Wij hebben heerlijk gegeten, was ook meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar!
28 dec 2023 om 19:37 Heerlijk eten en goede bezorging.
28 dec 2023 om 19:10 Erg lekker
26 dec 2023 om 20:17 Heerlijke pizza en pasta, snel bezorgd.
24 dec 2023 om 9:01 Heerlijke kapsalon en pizza’s